Vacatures

 Op deze webpagina kan u enkele van onze lopende vacatures bekijken.
Indien u interesse heeft in één van deze vacatures, dan kan u contact opnemen met info@sixie.be
of via 09 264 29 16.

Halftijds Administratief Bediende

Onze opdrachtgever, een KMO gelegen te Hasselt, is op zoek naar een Sixie die zich op halftijdse basis kan inzetten op administratief vlak. Je zal instaan voor de operationele ondersteuning van de zaakvoerders en jouw anders collega's.

Lees meer

Design Engineer Sprinkler

Als design engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van sprinklersystemen. Hydraulische calculaties vormen binnen deze berekeningen het hoofdbestanddeel. 

Lees meer

Payroll en HR Officer

Onze klant is een overheidsdienst die ten dienste staan van ondernemers. Zij verenigen honderdduizenden ondernemers in Vlaanderen en Brussel. Om deze werking draaiende te houden, is onze klant op zoek naar een Payroll & HR Officer.

Lees meer

Project Engineer Sprinkler

Als Project Engineer Sprinkler speel je een cruciale rol bij het maken van voorontwerpen, het uitvoeren van calculaties en het opstellen van offertes voor onze klanten.

Lees meer

Testtechnieker sprinkler

Als tester-technieker voor onze sprinklerafdeling voer je periodieke testen uit op sprinklersystemen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het testen van de installatie, conform de norm en prestatie-eisen waarvoor deze ontworpen is. Hierbij sta je ook in voor het...

Lees meer