Bedrijf of social profit organisatie en op zoek naar mensen met de juiste motivatie?

Wij helpen u met tijdelijke uitdagingen door de jarenlange kennis en ervaring van gemotiveerde 60-plussers bij u in te zetten. U geeft ons door met welke uitdagingen u kampt, wij stellen u een geschikte kandidaat voor. Alle praktische zaken, van contract tot verloning, worden door ons geregeld. Win-win voor iedereen!

n

Gemotiveerde mensen met jarenlange ervaring

Heel wat actieve 60-plussers voelen de drang en de motivatie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij matchen hun kennis en engagement graag aan uw opdracht.  

Z

Geen administratieve zorgen

Het enige wat u als opdrachtgever hoeft te doen, is ons doorgeven wat de opdracht inhoudt en naar welke kennis u op zoek bent. Sixie staat in voor alle administratieve opvolging, van contract tot uitbetaling.  

Kennis uit elke sector

Of u nu actief bent in HR, finance, consulting of mobiliteit, voor elke sector bieden wij gemotiveerde specialisten met de juiste kennis en de nodige ervaring aan.

Heeft u nog vragen over onze werking of twijfelt u of het iets voor u is? Wij horen graag van u!

Dit vertellen andere opdrachtgevers over de samenwerking met Sixie

Marcelline heeft een grote indruk nagelaten.

De woorden vlot, correct en menselijk kwam in eerste instantie bij mij op als ik het gesprek aanging met Sixie, maar Marcelline heeft deze woorden nog meer kracht bijgezet. De wijsheid door haar leeftijd neemt ze in 1 handomdraai mee met haar enthousiasme (soms misschien zelfs jeugdig enthousiasme ?).

Haar drang om mee te blijven met technologie, e.d. maakt heel kenbaar dat zij nog zeer jong van geest is. Marcelline is een prachtige dame die bewust gekozen heeft voor een prachtige organisatie zoals Sixie.

Melissa De Buyser, diensthoofd Burgerzaken Stad Vilvoorde

Vandaag kampen we met een zeer belangrijke uitdaging in onze mooie textielindustrie. En dat is het afbouwen van textielopleidingen in België en in Vlaanderen. En het behoud van kennis.

Daarom geloven we dat we met Ariande Innovation in partnership met Sixie die kennis kunnen behouden door beroep te doen op mensen die ellenlange ervaring in onze mooie industrie hebben. En die ons dan ook verder kunnen helpen met het uitbouwen van het netwerk en de projecten.

Julie Lietaer, Ariande Innovation

Met Sixie had ik onmiddellijk een klik. Na een persoonlijk gesprek en veel luisterbereidheid van hen hadden ze een zeer goed idee over het gewenste profiel en de bedrijfscultuur in onze onderneming. Ze stuurden mij vlug twee profielen door en na een individueel gesprek met de voorgestelde kandidaten, had ik al snel mijn geschikte kandidaat gevonden.

Ook de kandidaat zelf was blij een aanbod te krijgen voor een job die hij in gedachten had. Een mooie match, waar alle drie de partijen , de kandidaat , de werkgever en Sixie zeer blij mee zijn elkaar gevonden te hebben in een zéér korte tijdspanne.

Declerck Jan, Anne Belin / A ligné

Sixie nieuwsberichten

Goboony

Goboony

Michel van Goboony "Wij zijn het snelstgroeiende camper-deelplatform van Europa. We werken al sinds juni 2021 met Sixie. Onze ervaringen zijn super. Geert en Jan zijn echt een meerwaarde voor ons bedrijf. Je merkt dat als zij bellen met mensen dat er heel veel...

Marleen en Claude

Marleen en Claude

Marleen en Claude zijn beide aan de slag via Sixie. Marleen bij Fonds Lisa en Claude bij SOS Kinderdorpen. Maak kennis met ze in dit filmpje. 

Samenwerking met Ekopak

Samenwerking met Ekopak

Het beursgenoteerde Ekopak neemt sixie Walter Van Gysel in dienst als procesingenieur. Ekopak is pionier in het innovatief hergebruik van water.  Ook interesse om uw bedrijf of organisatie te versterken met een sixie? Neem een kijkje op www.vindjesixie.be