Bedrijf of social profit organisatie en op zoek naar mensen met de juiste motivatie?

Wij helpen u met tijdelijke uitdagingen door de jarenlange kennis en ervaring van gemotiveerde 60-plussers bij u in te zetten. U geeft ons door met welke uitdagingen u kampt, wij stellen u een geschikte kandidaat voor. Alle praktische zaken, van contract tot verloning, worden door ons geregeld. Win-win voor iedereen!

Consultancy

Bent u op zoek naar de juiste persoon om tijdelijke uitdagingen in uw bedrijf of organisatie aan te pakken?

Onze sixies hebben een uitgebreide expertise in diverse sectoren en staan klaar om uw uitdagingen aan te pakken.

Tijdelijke vervangingen

Zoekt u een kandidaat om een openstaande vacature op te vullen zonder lange inwerkperiode?

Wij voorzien op zeer korte termijn een ervaren kracht om uw openstaande vacature in te vullen.

Payrolling

Heeft u nood aan een payroll service voor iemand binnen uw organisatie die met pensioen gaat? Of om een andere ervaren kracht aan te nemen?

Wij ontzorgen uw bedrijf of organisatie volledig door uw voormalige medewerker of een andere sixie op onze payroll te nemen. Zonder enige administratieve rompslomp.

Op www.vindjesixie.be kan u zelf aangeven in welk domein en in welke regio u een sixie zoekt. Dan tonen wij u meteen welke sixies beschikbaar zijn.

Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken!

n

Gemotiveerde mensen met jarenlange ervaring

Heel wat actieve 60-plussers voelen de drang en de motivatie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij matchen hun kennis en engagement graag aan uw opdracht.  

Z

Geen administratieve zorgen

Het enige wat u als opdrachtgever hoeft te doen, is ons doorgeven wat de opdracht inhoudt en naar welke kennis u op zoek bent. Sixie staat in voor alle administratieve opvolging, van contract tot uitbetaling.  

Kennis uit elke sector

Of u nu actief bent in HR, finance, consulting of mobiliteit, voor elke sector bieden wij gemotiveerde specialisten met de juiste kennis en de nodige ervaring aan.

Heeft u nog vragen over onze werking of twijfelt u of het iets voor u is? Wij horen graag van u!

Dit vertellen andere opdrachtgevers over de samenwerking met Sixie

Marcelline heeft een grote indruk nagelaten.

De woorden vlot, correct en menselijk kwam in eerste instantie bij mij op als ik het gesprek aanging met Sixie, maar Marcelline heeft deze woorden nog meer kracht bijgezet. De wijsheid door haar leeftijd neemt ze in 1 handomdraai mee met haar enthousiasme (soms misschien zelfs jeugdig enthousiasme ?).

Haar drang om mee te blijven met technologie, e.d. maakt heel kenbaar dat zij nog zeer jong van geest is. Marcelline is een prachtige dame die bewust gekozen heeft voor een prachtige organisatie zoals Sixie.

Melissa De Buyser, diensthoofd Burgerzaken Stad Vilvoorde

Vandaag kampen we met een zeer belangrijke uitdaging in onze mooie textielindustrie. En dat is het afbouwen van textielopleidingen in België en in Vlaanderen. En het behoud van kennis.

Daarom geloven we dat we met Ariande Innovation in partnership met Sixie die kennis kunnen behouden door beroep te doen op mensen die ellenlange ervaring in onze mooie industrie hebben. En die ons dan ook verder kunnen helpen met het uitbouwen van het netwerk en de projecten.

Julie Lietaer, Ariande Innovation

Met Sixie had ik onmiddellijk een klik. Na een persoonlijk gesprek en veel luisterbereidheid van hen hadden ze een zeer goed idee over het gewenste profiel en de bedrijfscultuur in onze onderneming. Ze stuurden mij vlug twee profielen door en na een individueel gesprek met de voorgestelde kandidaten, had ik al snel mijn geschikte kandidaat gevonden.

Ook de kandidaat zelf was blij een aanbod te krijgen voor een job die hij in gedachten had. Een mooie match, waar alle drie de partijen , de kandidaat , de werkgever en Sixie zeer blij mee zijn elkaar gevonden te hebben in een zéér korte tijdspanne.

Declerck Jan, Anne Belin / A ligné

Sixie nieuwsberichten

Uitbreiding flexi-job sectoren en wijzigingen vanaf 2024

Uitbreiding flexi-job sectoren en wijzigingen vanaf 2024

Uitbreiding flexi-job sectoren en wijzigingen vanaf 2024 Vanaf 1 januari 2024 zullen flexi-jobs worden uitgebreid naar 12 nieuwe sectoren. Daarnaast zijn er enkele wijzigingen. We zetten ze hier voor jullie op een rijtje.  Mag ik als gepensioneerde als flexi werken?...

Sixie breekt arbeidsmarkt open voor 60-plussers

Sixie breekt arbeidsmarkt open voor 60-plussers

Editie 7 van Ondernemers valt vandaag (vrijdag 7 april 2023) bij de leden van VOKA in de bus. Daarin maken ze kennis met onze Kaatje Desmet die uitleg geeft over onze werking en de eerste successen. Je kan het artikel hier lezen.