Krapte op de arbeidsmarkt? Via ‘VindjeSixie’ unieke kennis & ervaring binnen handbereik 

Voortaan krijgen bedrijven en organisaties uit de social profit via ‘Vind-je-Sixie’ op eenvoudige en unieke wijze toegang tot een database van (op dit moment) meer dan 850 gemotiveerde 60-plussers.  Ze zijn stuk voor stuk enthousiast en onmiddellijk inzetbaar om hun kennis en ervaring deeltijds of op tijdelijke opdrachten in te zetten.  

Je vindt op ‘Vind-je-Sixie’ heel diverse profielen: van werfleiders, stabiliteitsingenieurs, IT-experts, boekhouders, tot verkopers en copywriters … Wat ze allen gemeenschappelijk hebben is de passie en ambitie om hun kennis en ervaring te blijven inzetten. 

‘Vind-je-Sixie’ is een unieke tool die bedrijven en social profits op een eenvoudige manier toelaat om de juiste kennis en ervaring te vinden. Je kan er je gepaste werknemer zoeken op jobdomein (bv bouw, HR, finance, …) en op regio. Met één muisklik duid je aan over wie je meer wil weten of met wie je kennis wil maken. Het Sixie team brengt je vervolgens in contact en kan een vrijblijvend selectiegesprek organiseren.  

Bij een match kan een Sixie aan de slag op freelance basis, via Sixie op basis van een dagfee, of via een selectiefee. Sixie rekent een marktconforme dagfee op maat van de tijdelijke opdracht aan die vooraf wordt overeengekomen.  

U vindt de zoekmachine op www.sixie.be/vind-je-sixie