Veelgestelde vragen

Vragen over de werking van Sixie? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Waarin verschilt Sixie van andere rekruteringsbedrijven?

Sixie kan enthousiaste en ervaren personen aanbieden die staan te springen om aan de slag te gaan voor bedrijven of social profits die iemand zoeken voor een opdracht waarbij kennis en ervaring gewenst zijn. Onze kandidaten hebben ervaring, expertise en een ruim netwerk. Maar wat hen vooral uniek maakt: het gemeenschappelijk kenmerk van onze sixies is hun attitude. Onze kandidaten zijn enorm gedreven om hun kennis en ervaring beschikbaar te stellen voor bedrijven en social profit organisaties. Voor hen moet het niet meer maar toch willen ze dit absoluut nog doen.

We beschikken over ex-CEO’s, ex-werf- en projectleiders, mensen met ervaring in de chemische industrie, allerlei ingenieurs, boekhouders, sales specialisten,…

Hoe is de verloning van de kandidaten geregeld?

De Sixies worden door ons betaald, naargelang zijn/haar voorkeur qua contract:

  • freelance
  • uitzendarbeid

Volgens het ‘no cure, no pay’ systeem worden de Sixies vrijblijvend voorgesteld en bij een match werken wij met een dagfee.

In sommige gevallen wordt de 60 plusser rechtstreeks door het bedrijf of social profit verloond en werken we op basis van een selectiefee.

Welke service levert Sixie?

Onze doorgedreven service heeft als bijkomend voordeel dat u steeds bij Sixie terecht kan voor professioneel advies omtrent:

  • sociale wetgeving
  • opleidingen
  • vernieuwingen binnen HR

Als HR partner willen we u als klant bijstaan om samen met u mee te denken in een steeds veranderende HR wereld. We organiseren hiervoor ook Sixie Events.

Welke werkwijze hanteert Sixie?

U bezorgt ons uw vacature. Wij leveren u mogelijke profielen aan. U kiest welke van deze sixies u wenst te ontmoeten. Vervolgens begeleiden wij de kennismaking. Indien er een match is zorgen wij voor de afhandeling van al het nodige.

  • First talent, then pay (no cure, no pay)
  • Geen exclusiviteit
  • Begeleiding van de gesprekken door Sixie
  • Evaluatiegesprekken na opstart en dit gedurende de looptijd van het project

Toch geen antwoord gevonden? Stel hieronder uw vraag.